Muzikale
taalinitiatie

Speelse taalinitiatie in het
basisonderwijs

Blink Engels is een succesvolle én gegeerde methode uit Nederland: ruim 30% van de Nederlandse basisscholen zijn er mee aan de slag. Meer dan 300 000 leerlingen leren Engels via deze methode. Bij Blink Engels staat muziek centraal. Kinderen zingen de bekende liedjes mee en leren Engels op een leuke en speelse manier. Ook leerkrachten zijn fan. We zijn erg trots dat we deze methode mogen verdelen in Vlaanderen.

Blink bobo
Blink engels muziekale taalinitiatie

Kies voor Blink Engels en …

  • stimuleer een sterk taalbeleid op de basisschool;
  • proef van de Engelse taal dankzij populaire muziek;
  • geef Engels in het jaar naar keuze;
  • differentieer op maat;
  • werk volledig digitaal via Blink Studio.
Lees onze informatiebrochure

UITGETEST IN MEERDERE BASISSCHOLEN

Alle lessen van Blink Engels zijn gemaakt in samenwerking met de doelgroep en uitgeprobeerd in de verschillende basisscholen. Op die manier weten we zeker dat de methode Engels in de praktijk goed werkt.

“De combinatie met de songs en de afwisseling van nieuwe woorden met gesprekjes door de leerlingen maken het een prettig geheel.”

Leerkracht Mirjam Somers

“Als ik nu meezing met een liedje, wil ik het ook echt goed meezingen met de goede woorden.”

Leerling Jelmer, 10 jaar

“Door de herkenbaarheid van de liedjes en de afwisselende lessen, hebben kinderen echt plezier bij het leren en kijken ze elke week uit naar de volgende les.”

Leerkracht Dennis Neeleman

PROBEER NU DE GRATIS PROEFLESSEN

Ben je nieuwsgierig naar Blink Engels? Vraag hieronder je gratis proefpakket aan. Je krijgt online toegang tot het digibord en daar kun je een gelimiteerd aanbod aan lesmateriaal uitproberen. Digitaal werken door de leerlingen is hierbij niet inbegrepen. ONTDEK BIJHORENDE PRIJZEN

VRAAG JE PROEFPAKKET AAN